Този сайт използва бисквитки, за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му, автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация

Електрически триколки

Разгледайте всичките ни продукти
EGV A2
Електрическа триколка
EGV A2

Представяме ви електрическа триколка EGV А2 за възрастни хора. Тази триколка позволява бързо и стабилно превозване в градски и селски условия. Препоръчва се за трудно подвижни хора, но също така може да се използва от всякакви хора за евтини транспортни нужди. Средния разход за 100км е 33ст (изчислено при 1.5кв за 100км при 0.22ст/киловат ток). Този модел е оборудван с разположен в предната гума електромотор с номинал от 500 W.Голяма кошница за багаж, фар, задна скорост, удобна седалка, помощно колело.

EGV A4
Електрическа триколка
EGV A4

Представяме Ви електрическа триколка EGV A4. Този модел е в ограничена серия, снабден е с електромотор вложен в предната гума с максимално замерена мощност от 750 W, и номинална мощност от 500 W. Седалката е мултифункционалана, въртяща с повдигаеми подлакътници. Има държач за мобилни телефони, USB порт за зареждане. Във задната част има голяма метална кошница за багаж. Има дизайнерски фар с лупа, задни стоп светлини и мигачи, както и задни дискови спирачки.

EGV A5
Електрическа триколка
EGV A5

Представя ме Ви, електрическа триколка ​EGV A 5. Това е модел както за деца, така и за възрастни хора. Модела е оборудван с 500 W електромотор, три нива на скорост бърза - средна - бавна. Изключително удобна двойна седалка. Задни стоп светлини и мигачи. Голяма кошница за багаж разположена в задната част на триколката. Дизайнерски фар с лупа и светлина тип ейнджъл айс, индикатор за батерията и индикатор за скоростта на която карате в момента.

EGV A6
Електрическа триколка
EGV A6

Представяме Ви електрическа триколка EGV A6. Това са едни от най-предпочитаните триколки от възрастни хора и трудноподвижни лица. При нея е монтирана удобна мека седалка с повдигаеми подлакътници и система за въртене на седалката наляво и надясно. Батериите са разположени под самата платформа, което създава уют за краката на водача. При новото поколение вече са монтирани и мигачи, стоп светлини и три нива на скоростта. Във предната гума е монтиран мощен електродвигетел последно поколение. Един много практичен избор за всекидневна разходка.

EGV A6 PLUS
Електрическа триколка
EGV A6 PLUS

Предлагаме на Вашето внимание електрическа триколка EGV A6 PLUS – топ модел – номинална мощност 500 W – максимална мощност 750 W задно предаване на движението със мощен редуктор и три нива на скоростта – бавна, средна и бърза със стоп светлини и задни мигачи /най продаван вариант/. Този модел е изключително подходящ както за млади, така и за възрастни и трудноподвижни лица.

EGV A7 LONG
Електрическа триколка
EGV A7 LONG

Представяме Ви електрическа триколка EGV A7 LONG. Този модел е най-продаваният с предно предаване. С мощния си електромотр разположен в предната гума, тази триколка е подходяща, както за млади, така и възрастни хора. Тя е снабдена с най-широката платформа от предлаганите модели на пазара, което е предпоставка за почти нулев шанс от преобръщане. Предната рамка е издължена напред и има достатъчно място краката да се чустват комфортно. С четири батерии разположени под платформата този модел е един от най-удобните и предпочитани.

EGV A8
Електрическа триколка
EGV A8

Представяме Ви електрическа триколка EGV A8 PRO. При този модел са интегрирани всички технологи от последно поколение свързани с автономното придвижване на електрическите триколки. Три нива на скорост бърза, средна и бавна. Стоп светлини, мигачи и мултифункционална седалка, която се върти в двете посоки с повдигаеми подлакътници. Със мощната двадесет амперова батерия, триколката може да измине до шестдесет километра в зависимост от терена, и теглото на водача. Един прекрасен избор за ежедневието.

EGV A8 PLUS ALLROAD
Електрическа триколка
EGV A8 PLUS ALLROAD

Предлагаме на Вашето внимание електрическа триколка EGV A8 PLUS ALLROAD с предна гума 16-ка и задни гуми 14 ки.Модел и дизайн 2020 година.Висока, проходима, подходяща и за черни пътища и пресечени местности.Внимание модел 2020 година единствено той е с подсилена платформа, окачване и внимание – крачна спирачка.Това е новият дизайн, модел 2020 година.Той може да се познае само и единствено по снабдената с крачна спирачка триколка - изключително удобна.

EGV A9 PLUS
ЕЛЕКТРИЧЕСКА ТРИКОЛКА
EGV A9 PLUS

Предлагаме на Вашето внимание новият модел електрическа триколка EGV A9 BLUE STAR PLUS 750 W максимална мощност, 500 W номинална мощност - последен подобрен модел със задно предаване и мощен редуктор. Този модел е изключително подходящ както за млади, така и за възрастни и трудноподвижни лица. Триколката е снабдена със най-широката платформа за крака, което допринася за изключителното удобство на водача и предпазва от обръщане в завой.

EGV A10
Електрическа триколка
EGV A10

Представяме Ви електрическа триколка EGV A10 CARGO – LUX. Моделът е изключително атрактивен и подходящ за разходка на един или двама пътници. Задната седалка с едно движение се повдига и задната част се превръща в място за товар. Страничната част на задното отделение е със врата, което допълнително допринася за удобното пренасяне на товари. Последен модел на такъв тип триколки – нищо общо с предлаганите подобни на пазара. Изключително функционални, както за града, така и за по-малките населени места.

EGV B1
Електрическа триколка
EGV B1

Представяме Ви последен модел електрическа триколка EGV B1 PRO. Във този модел са вложени всички технологични новости в света на автономното придвижване.Тези триколки са с подсилен заден мост, подобрен диференциал и допълнителни малки колела против преобръщане. В съчетание със подсилената пластмаса, нов вид контролер оговарящ за всички команди от водача, този модел е истински хит. Към всички плюсове на триколката са добавени дискови спирачки и пета батерия. Усетете удоволствието от разходката с електрическа триколка EGV B1 PRO.

EGV B2
Електрическа триколка
EGV B2

Представяме Ви електрическа триколка  EGV B2. Това е модел със задно разположен електродвигетел с диференциал, високи 14 инчови джанти със гуми. Висококачественна седалка с повдигаеми подлакътници и колан за водача. Най-важното, снабдена с реостат - водача сам решава за максималната скорост на триколката. Къси и дърги светлини, мигачи, кошница, клаксон.Това е един от най - продаваните модели заради това че е доста по висока от другите. Барабанни спирачки отпред и отзад.Топ цена.

EGV B3
Електрическа четириколка
EGV B3

Представяме Ви електрическа четириколка EGV B 3. Това е най-високотехнологичната машина в гамата на EGV. Този модел е снабден със повдигаемо кормило, вградени тонколони плюс бас каса, дигитално табло, круиз контрол, аварийни светлини, вградено радио, USB порт, място за карта със музика, предпазен колан, седалка със амортисьори и много други екстри. Като опция допълнително може да се закупи и покрив за четириколката. За изработката на този модел са използвани само висококачествени материали.

EGV B4
Електрическа триколка - кола
EGV B4

Представяме Ви електрическа триколка EGV D4. Това е електромобил с максимално замерена мощност от 3000W, и номинална мощност от 2000W. Изключително подходящ за превоз в градски условия. Компактна, маневренна, без такси за паркиране и винетки. Този модел е изключително актуален и предлака много екстри на водача. Електромобила е оборудван с камера за обратно виждане, радио и MP3 плеър, предпазни колани и много други екстри. Уникален и функционален дизайн модел 2020 година.

EGV C1
Електрическа триколка
EGV C1

Представя ме Ви електрическа триколка EGV C1. Това е най-функционалната електрическа триколка за един или двама човека. Този модел почти целия е направен от метал, което го прави изключително здрав. Мястото за краката е отстрани на триколката в комбинация със крачна спирачка, създава изключителен комфорт за тялото на водача. Основната седалка е на релси и с едно движение се дърпа назад и излиза втора седалка. Отпред има и трета по-малка седалка, която с едно движение се повдига. Един от най-продаваните модели от гамата на EGV.

EGV C3 CARGO
Електрическа триколка
EGV C3 CARGO

Представяме Ви електрическа карго триколка EGV C3. Триколката е предназначена за извозване на товари до 450 килограма на кратки растояния във стопанства, ферми, земеделски дворове и други.Изключително ефективна, без излишни разходи вие ще имате един незаменим помощник във вашата ферма или стопанство. Триколката е снабдена с карго отделение което се спуска и вдига, всички страници се спускат. Тя разполага с три нива на скорост, фар, стопове, мигачи, клаксон и удобна седалка с облегалка.

EGV H1
Електрическа триколка
EGV H1

Предлагаме на Вашето внимание електрическа триколка EGV H1. Триколката е снабдена с новия модел електромотор, който няма нищо общо със стария подобен модел. Батериите са висок клас разположени под платформата за крака. Триколката е снабдена и с крачна спирачка за улеснение на водача. В новия модел са вложени висококачествени материали които различават модела на EGV от предлаганите подобни триколки на пазара.