Този сайт използва бисквитки, за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му, автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация

Електрически скутери

Разгледайте всичките ни продукти
EGV C2
Електрически скутер
EGV C2

Представяме Ви електрически скутер EGV C 2. Моделът се откроява със своята индивидуалност, красота и функционалност. Номинална мощност 500 W,  максимално замерена мощност 1000W. Скутера притежава уникален сваляем багажник, който е подходящ за доста обемни товари. Снабден е с дискова спирачка, държач за телефон, индикатор на батерията.5 /пет/ батерии 60V на 20AH. Автономен преход над 80 километра. Този модел е подходящ както за разходка, така и за работа на полето или вилата. Един незаменим помощник в ежедневието.

EGV D1
Електрически скутер
EGV D1

Представяме Ви най-модерният електрически скутер тип Харлей EGV D1 модел 2020 година. Във него са вложени най-качествените материали. Сложени са нови тип гуми с различен размер за по голям преход и за по голямо удобство на водача. Разполага с нов - по високотехнологичен фар тип angel eyes със bluetooth технология, към който може да се свържете да говорите или да слушате музика. Скутера е предназначен за един или двама души. Прекрасно превозно средсва както за работа, така и за разходка в свободното време.

EGV D2
Електрически скутер
EGV D2

Представяме Ви електрически скутер EGV D2 тип Харлей. Това е уникален модел който притежава във себе си една от най-мощните батерии - литиева 60V/20Ah. Скутера притежава предна и задна дискова спирачка, двойна удобна кожена седалка, задна стоп светлина и мигачи.снабден е с мощен амортисьор под седалката, панорамни огледала, компас, USB порт, държач за телефон. Изключително удобен за каране, с преход между 40 - 60 километра в зависимост от терена, наклона и тежестта на водача.

EGV D3
Електрически скутер
EGV D3

Представяме Ви електрически скутер EGV D3 с документи за регистрация. Това е един от най-продаваните модели електрически скутери. С елегантен дизайн, модерни цветове и LED светлини. Електродвигателя е с максимално замерена мощност от 3000 W. Снабден е с удобна кожена седалка, мощна дискова спирачка, цветен дигитален дисплей за отчитане на ниво на батериите, моментна скорост, скоростомер, мигачи и други. Този модел се предлага със пълен набор от документи за регистрация в КАТ. Много търговци няма да могат да ви издадът такива документи.

EGV D4 FUTURA
Електрически скутер
EGV D4 FUTURA

Представяме Ви електрически скутер EGV D4 FUTURA. Този изключително красив скутер е снабден с мощен електромотор с максимално замерена мощност от 4000W, и номинална мощност от 3000W. Изключително класически дизайн с модерно излъчване. Батерията е гелова 72 / 20Ah..Предните и задните спирачки са дискови.Максималната скорост която може да развие е до 50 км./ч.Разстоянието което може да измините с едно зареждане е между 80 - 90 километра в зависимост от теглото на водача и терена.

EGV D6
Електрически скутер
EGV D6

Представяме Ве електрически скутер ​EGV D6. Този модел е изключително маневрен и удобен за придвижване в градска среда. Към скутера има инсталирана подготовка за педали, както и самите педали. Електромотора е с максимална мощност от 1200W. Пробега въврира около 60-80 километра в зависимост от теглото на водача и терена.Максималната скорост е до 45 км.ч. Батерията е гелова, тягова 48V/20Ah. Модела се предлага със пълен набор от документи за регистрация в КАТ.

EGV D7 FUTURA
Електрически скутер
EGV D7 FUTURA

Предлагаме на Вашето внимание електрически скутер EGV D7 FUTURA. Това е един от най-продаваните скутери които съчетават красота, динамика и мощност във себе си. Той е изработен от висококачественни елемени в съчетание с много добро окачавене за невероятни изживявания. Оборудван е и голям куфар за багаж. Прекрасен помощник за придвижване в градска и извънградска среда.

EGV E1
Електрическа тротинетка
EGV E1

Представяме Ви електрическа тротинетка EGV E 1. Този модел е предназначен за деца или за хора с тегло до 70 килограма. Във задната гума на тротинетката има монтиран електродвигател с мощност от 150W, който смомага за движение до 13 км./ч. Разстоянието което може да се измине с един зарят е от 5 до 10 километра в зависимост от теглото на водача и наклона на терена. Рамката е алуминиева. Тротинетката тежи 8 килограма. Заряда на батерията е около 2.5 часа.

EGV E2
Електрическа тротинетка - скутер
EGV E2

Представяме Ви електрически скутер – тротинетка EGV E 2 по лиценз на  Xiaomi  лек и сгъваем със  впечатляващи характеристики и невероятна окомплектовка от 9 /девет/ от най необходимите аксесоара. Корпуса на електрическите скутери - тротинетки е от авиационен алуминий и сплави благодарение на които той тежи само 12,5 кг.  Сплавта, използвана в производството на EGV E 2, е с ниска плътност, но е с висока якост и е устойчива на корозия. Електрическият му двигател може да произведе на мига до 560W (максимален въртящ момент 18Nm), осигурявайки максимална скорост над 25 км/ч и автономия до 30 километра.